header-mobile-logo
Language
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
SELECTION

Cream Nocciola

  • Фундук: 8%
  • З соняшниковим лецитином
  • Без гідрогенізованих жирів
Dettagli
CODE ПРИЗНАЧЕННЯ
AX52CN Начинка для круасанів, тортів і рулетів; для приготування парфе, ароматизації, покриття профітролей
ТАРА ПАЛЕТА
Відро 13 кг 858 кг (11 відер х 6 шарів)

Altri prodotti

Фундук
Gran Nocciola

Фундук 12%, без гідрогенізованих жирів
Крем для намазування після випікання
Crema-spalmabile-gran-ciocco-fondente-post-forno-secchio-per-pasticceri-profesisonisti-per pasticceria Gran Ciocco Fondente

Какао: 14% Шоколад: 10% Ароматизатор: натуральна ваніль Соняшниковий...
Фундук
Gran Nocciola Superior

Фундук: 20% Натуральний смак Високий вміст клітковини Низький вміст...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.