Language

Морозиво

Високоякісні продукти для ваших рецептів морозива

Сировина для морозива

Окрім какао Аймара, сухого молока, фундука та фісташок, для...

Обкладинки і Stracciatelle

З досвіду виробництва і переробки шоколаду, також народилася лінія...

Доливання на джелато

Какао, карамель, чорна вишня, ягоди, полуниця: ось начинки Martini...

КОНЦЕНТРОВАНІ ПАСТИ

Нова лінійка ароматичних і концентрованих паст для морозива втілює...

Смакові пасти для морозива

Якісні інгредієнти змішуються в повну пропозицію, щоб зробити смачні...

Основи для приготування морозива

Martini Gelato пропонує різні асортименти основ і сумішей для...

Сорбет

Отримати смачну каву і лимонні сорбети в практичному і швидкому...

Морозиво готове

Морозиво є одним з найбільш цінується їжі в світі, і саме тому ми...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.