header-mobile-logo
Language
gran cornetto ripieno al cioccolato

Gran cornetto з шоколадом

Круасани з ідеальною багатошаровою текстурою, пористі та м’якенькі, приготовані з увагою й турботою на основі фірмової закваски.

Dettagli
Code КОНВЕКЦІЙНА ПІЧ
1903C 165° 27'
ВАГА ШТ. В КОРОБЦІ КОРОБОК НА ШАР КОРОБОК НА ПАЛЕТУ
85 g 54 10 60

Altri prodotti

Круасан
micro croissant tutto burro Круасан мікро з вершковим маслом

  Круасани з ідеальною багатошаровою текстурою, пористі та м’якенькі,...
Круасан
Круасан міні з вершковим маслом готовий до розстоювання

Круасани з ідеальною багатошаровою текстурою, пористі та м’якенькі, приготовані...
Круасан
Круасан міні з вершковим маслом

Круасани з ідеальною багатошаровою текстурою, пористі та м’якенькі, приготовані...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.