header-mobile-logo
Language

Ariba Zerolatte

Ariba Zerolatte: шоколад зі смаком молока, але без молока
ARIBA ZEROLATTE – це інноваційна формула з рисом, зі зниженим вмістом цукру та високим вмістом клітковини, такий же смачний, як і класичний молочний шоколад. Ароматична композиція, в якій підкреслені м’які та округлі нотки молока, рису та карамелі, потішить алергіків, людей з непереносимістю і так само неалергіків, без жодної шкоди для смаку.
Dettagli
Код Відсоток какао
AQM8BB 49%
Відсоток рису Відсоток жиру Tapa Палетa
20% 35/37% Коробка 10 кг 810 кг (9 коробок х 9 шарів)

Altri prodotti

Ariba Zero шоколад
Ariba zero

Нова лінійка безмолочного шоколаду ARIBA ZERO: чотири еталони, готові...
Ariba Zero шоколад
Ariba Zerolatte

Ariba Zerolatte: шоколад зі смаком молока, але без молока ARIBA ZEROLATTE – це...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.