header-mobile-logo
Language

Кондитерські вироби

Martini Frozen пропонує лінію різноманітної випічки на кожну хвилину дня: на закуску або солодке частування в кінці трапези. Збагатіть свою пропозицію, вибираючи з готових продуктів, десертів, невеликих тістечок і тортів або з основ, ідеально підходить для персоналізації. Martini Frozen пропонує висококонтентні рішення для всіх смаків.

Мала кондитерська

Невеликі делікатеси італійської та регіональної випічки, на будь-який смак.

Основи для кондитерських виробів

Основи для тістечок Frozen Martini включають бісквіт для приготування смачних...

Торти

Добірка класичних і позачасових тортів з італійської кондитерської традиції.

ДЕСЕРТИ

В якості перекусів або смаколиків Martini Frozen пропонує розмаїття випічки, що...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.