header-mobile-logo
Language
CLASSIC

Fondant Sugar

Цукор для глазурей від Master Martini вирізняється оптимальною пластичністю, в’язкістю та консистенцією, що робить його ідеальним вибором для глазурування сицилійської кассати, слойок з кремами, еклерів та іншої випічки.

Окрім класичної версії з коричневого та бурякового цукру існує нова, більш м’яка версія, що відповідає всім виробничим потребам.

Потроху нагріваючи і розбавляючи такий цукор водою, ви легко отримаєте різні результати як на етапі приготування, так і при фінальному глазуруванні. Завдяки такій простоті цим продуктам можна також надавати колір за допомогою водостійких барвників.

Dettagli
Код Продукт
AP00AA Стандартний темно-коричневий цукор для глазурей
AP00BA Глянцевий темно-коричневий цукор для глазурей
AP00CA Вершковий темно-коричневий цукор для глазурей
Product plus Використання Tapa Палетa
Ідеальне покриття та утримання Глазур для сицилійської кассати, слойок з кремом, еклерів та інших кондитерських виробів Відро 15 кг 990 кг (11 відер х 6 шарів)
Видовжена пластична текстура Глазур для сицилійської кассати, слойок з кремом, еклерів та інших кондитерських виробів Відро 15 кг 990 кг (11 відер х 6 шарів)
М’яка та пластична текстура, стійка до замерзання, непрозора та ідеально біла, з емульгатором Глазур для сицилійської кассати, слойок з кремом, еклерів та інших кондитерських виробів Відро 15 кг 858 кг (11 відер х 6 шарів)

Altri prodotti

Zucchero
Fondant Sugar

Цукор для глазурей від Master Martini вирізняється оптимальною пластичністю,...
Zucchero
Decorating sugars

Цукор для оформлення й декорування десертів.

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.