header-mobile-logo
Language

Римська піца «Маргарита» – 30×15

Приправлені піци від Martini Frozen подарують смак і аромат домашньої випічки. Ручне формування та високоякісні інгредієнти.
Тісто на заквасці.

Dettagli
Code Розморожування перед випічкою в конвекційній печі
10245A 220° 7'
ВАГА ФОРМАТ ШТ. В КОРОБЦІ КОРОБОК НА ШАР КОРОБОК НА ПАЛЕТУ
320 g 30x15 16 8 40

Altri prodotti

Піца кондіта
pizza al tegamino mignon Піца Al tegamino міні

Приправлені піци від Martini Frozen подарують смак і аромат домашньої випічки....
Піца кондіта
Піца «аль-форно»

Приправлені піци від Martini Frozen подарують смак і аромат домашньої випічки....
Піца кондіта
Римська піца «Маргарита» – 30×15

Приправлені піци від Martini Frozen подарують смак і аромат домашньої випічки....

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.