Language
crema-spalmabile-post-forno-cover-cacao-secchio-per-pasticceri-professionistii-per-pasticceria

Caravella Cover Cacao

Термостабільні крем-пасти, які зберігають хорошу текучість при наповненні печива, пирогів і тарталеток перед випіканням. Їх також можна використовувати для випічки, яку потрібно зберігати за мінусових температур.

Dettagli
Codice Продукт
AX52CB Caravella Cover Cacao
ФОРМАТ Палетизація
Відро 5 кг 600 кг (15 відер х 8 шарів)

Altri prodotti

Розвороти
Крем «фундук»

Креми для готової випічки, що мають високу намазуваність. У фундуковому, білому...
Розвороти
Крем «фундук» Superior

Креми для готової випічки, що мають високу намазуваність. У фундуковому, білому...
Розвороти
Крем «білий»

Креми для готової випічки, що мають високу намазуваність. У фундуковому, білому...

Наша продукція

Широкий вибір Martini Professional може задовольнити потреби тих, хто захоплено працює в кондитерських, пекарнях, у виробництві морозива, у сфері Ho.Re.Ca та громадському харчуванні.

Спеціальні лінійки продуктів, що входять до Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato та Martini Food Service – забезпечують швидкі та ефективні рішення для артизанальних виробників і власників ресторанів.

В основі такого широкого асортименту лежить досвід Unigrà – заснованої Luciano Martini в 1972 році компанії, яка нині є одним з лідерів на ринку харчових олій і жирів, маргарину та напівфабрикатів для харчової та кондитерської промисловості.

Виготовлення, пакування та дистрибуція усіх товарів без винятку відбувається з дотриманням найвищих стандартів безпеки та якості харчових продуктів. Розроблені нами інноваційні рішення підвищують ефективність професіоналів, які хочуть і далі дивувати своїх клієнтів, та дарують їм свободу творчості.

Увага до сировини, використання традиційних методів, урахування потреб клієнтів, партнерство з відомими професіоналами та застосування новітніх технологій у виробничих процесах роблять Martini Professional ідеальним бізнес-партнером для кондитерів, пекарів, морозивників, власників ресторанів й кафе, готельєрів, кейтерингових компаній, і навіть тих, хто просто продає їжу на вулицях.