header-mobile-logo
Language

Крем для намазування після випікання

croissant con crema spalmabile postforno al pistacchio

Пост-пекарські спреди Master Martini задовольняють усі смакові вимоги завдяки дослідженню сировини та чудовим характеристикам у застосуванні завдяки ідеальній оброблюваності, структурі та кремоподібності. Ідеальна технологічність Лінійка включає продукти для наповнення, ароматизації та посипання.

croissant con crema spalmabile postforno al pistacchio
Filtra tra le categorie
Filtra tra le categorie
  • Карамель
  • Фундук
  • Ароматизація
  • Покриття
  • Какао та шоколад
  • Начинка
  • Білий шоколад
  • Фісташка
  • Ганаш.
  • Фрукти
  • Кава
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-crunch-cacao-vaniglia-secchio-per-pasticceria-per-professionisti-pasticceri
Crunch Mora

Какао: 23% Фундук: 8% Какао терте: 10% Ароматизатор: натуральна ваніль З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-pistacchio-granella-crunch-secchio-per-professionisti-pasticceri-per-pasticceria
Crunch Pistacchio

Фісташки: 12,5% Подрібнені фісташки: 15% З натуральними ароматизаторами З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola Superior

Фундук: 20% Натуральний смак Високий вміст клітковини Низький вміст цукру З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Nocciola

Фундук 12%, без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
Gran Latte e Nocciola

Молоко: 22,5% Фундук: 10% Натуральний смак Соняшниковий лецитин Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gran-ripieno-nocciola-secchio-per-pasticceria-per-professionisti-pasticceri
Gran Ripieno Nocciola

Фундук: 8% Ароматизатор: натуральна ваніль З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-gran-praline-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Gran Pralinè

Фундук: 8% З соняшниковим лецитином Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>
Крем для намазування після випікання
crema-spalmabile-post-forno-nocciola-cacao-secchio-per-pasticceri-professionisti-per-pasticceria
Gran Mora

Какао: 26% Фундук: 8% З натуральним ароматом ванілі Без гідрогенізованих жирів

Перейти до товару >>